Hűtőkamrák építése gépészettel, szendvicspanelből

 

Bizonyos iparágakban nélkülözhetetlen a hűtőkamrák használata. Az élelmiszer- és a vendéglátóiparban az alapvető berendezések közé tartoznak, de a vegyiparban is szükségszerű az alkalmazásuk. A megfelelő gépészettel és minőségi szendvicspanelekből épített hűtőkamrák hosszú éveken keresztül kifogástalanul látják el a feladatukat, és garantálják a bennük tárolt alapanyagok, termékek minőségét, szavatosságát.

Ahhoz, hogy a hűtőkamra megfeleljen az elvárásoknak, fontos, hogy az építés megkezdése előtt pontosan felmérjük a teljesítményére vonatkozó igényeket, tudnunk kell, milyen típusú termékek és mekkora mennyiségben kerülnek benne tárolásra. Ezen adatok ismeretében készülhet el az igényeknek megfelelő kamra.

 

Kiváló minőségű szendvicspanelek

 

A kamrák kivitelezése modern technológiával készült szendvicspanelekkel történik, és akár egyedi méretű hűtőkamrák építésére is lehetőség van. Tapasztalt szakembereink igény esetén helyszíni felmérést végeznek, hogy aztán az adott paramétereknek megfelelő mennyiségű, méretű és vastagságú panelekből építsék meg a hűtőkamrát. Az általunk használt panelek kiváló minőségűek: szigetelőképességük kitűnő, hőátbocsátási tényezőjük kimondottan alacsony, és a rögzítésük, csatlakoztatásuk minden esetben hőhídmentesen történik. A szendvicspanelekkel gyorsan és pontosan dolgoznak tapasztalt szakembereink.

A szendvicspanelek további előnye a könnyű tömeg és az egyszerű tisztíthatóság, ami különösen fontos szempont az olyan szigorú előírásokkal és feltételekkel működő területeken, mint például az élelmiszer- és a vendéglátóipar, ahol a higiénia döntő szerepet játszik. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ezek a többrétegű építőelemek esztétikai szempontból is kifogástalanok, így bármilyen környezetbe illenek.

A megbízhatóan működő hűtőkamrák modern technológiára épülő, tökéletesen illeszkedő szendvicspanelekből állnak, amelyek biztosítják a hatékony hőszigetelést. Akár egyedi méretben is készülnek, helyszíni építéssel. Válassza költséghatékony megoldásainkat, és keressen minket bizalommal!