Ipari tapasztalat és komoly szakmai háttér

 

Az MS Air Kft. szerviz csapata évtizedek alatt megszerzett szakmai tudásával és ügyfélközpontú szemléletével szeretné kiszolgálni meglévő és leendő üzleti partnereit.

Szervizünk fő tevékenysége a nagyteljesítményű folyadékhűtők, precíziós klímaberendezések, légkezelők, szekrényklímák, Fan-Coilok javítása, szervizelése, karbantartása. Szervizünk biztosítja partnereinknek a gyors kiszállást, javítást, az alkatrész-utánpótlást.

 

Folyadékhűtő szerviz szolgáltatás korszerűen

 

Bár lakossági és ipari klimatizálással több cég foglalkozik Magyarországon, ezek közül kevés biztosít átfogó klímatechnikai szerviz szolgáltatást, és még kevesebben rendelkeznek a folyadékhűtő szerviz feladatok ellátásához szükséges technológiai és szakmai háttérrel.

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk rendelkezik a teljes körű szervizeléshez nélkülözhetetlen, korszerű technikai feltételekkel, és szakmailag magasan képzett munkatársaink a folyadékhűtő szerviz szolgáltatás speciális feladatkörének ellátását nem csak naprakész elméleti tudással, de többéves gyakorlati tapasztalattal végzik.

Szolgáltatásaink színvonalára a cégünknél egyedileg kidolgozott minőségbiztosítási rendszer is garanciát nyújt, miszerint minden helyszínen mi biztosítjuk a 0-24 órás szerviz készenlétet, szerződéstől függően akár 2 órás kiszállással, azonnali hibajavítással.

MS Air
Klímatechnikai és folyadékhűtő szerviz